BUITENVERLICHTING II

Ik heb al eerder een blog geschreven over hoe belangrijk buitenverlichting is.

Het is handig om bij de aanleg van een nieuwe tuin meteen een verlichtingsplan mee te nemen.

Denk daarbij aan grondspots en wandverlichting maar ook extra stopcontacten mocht je een lamp met snoer hebben.

Een goed lichtplan in je tuin is essentieel voor de juiste sfeer. Mocht jouw tuin al klaar zijn en is graven voor extra lichtpunten geen optie zijn dan kun je ook heel handig gebruik maken van verlichting met kabel of met een accu. Tussendoor even opladen en je hebt er weer uren plezier van.

Ik heb al een aantal jaren staande lampen in de tuin en op een zwoele zomeravond geven zij net dat gevoel of ik in mijn woonkamer zit maar dan in de buitenlucht. Deze zomer heb ik twee nieuwe buitenlampen.

Deze witte beauty is Lola van NEWGARDEN

Lola NEWGARDEN

Lola heeft een bijzondere vorm die ook zeker niet misstaat in je woonkamer. De gehele lamp is van polyethyleen en kan tegen hoge temperaturen en is uv-bestendig zodat een lange levensduur gegarandeerd wordt. De lamp wordt geleverd met een LED-buis en daardoor is de hele body verlicht. Ik vind het een echte eyecatcher!

Kettle Tafellamp Tripod

Deze tafellamp is overal mee naar toe te nemen. Je kan de korte poten door de lange variant vervangen waardoor je een staande lamp creëert maar je draagt deze lamp ook los mee naar een gezellig avondje bij het kampvuur of strand. De lamp is voorzien van een oplaadbare batterij en is uitgerust met een 3-staps Moodmaker systeem waarmee je de helderheid in 3 stappen kan aanpassen. Er is een complete serie van waarmee je je tuin in een een adembenemende sfeer omtovert.

Neem eens een kijkje op de site van Lampen24.nl Je vindt er meer dan 40.000 lampen en zij bieden je hele fijne service mocht je vragen hebben. Er is veel op voorraad dus lang wachten hoeft niet en kan je heerlijk snel genieten van je sfeervol verlichte tuin.

Zomerse Groet Sylvie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: