Badkamer Upgrade

Je badkamer een upgrade geven is niet zomaar 1, 2, 3 gedaan. Soms is het toevoegen van leuke, hippe accessoires al genoeg maar echte grote aanpassingen maak je niet snel. Toch kan er meer dan je denkt. Onze badkamer is alweer 11 jaar oud en heeft eigenlijk een eenvoudige maar goede basis. Witte grote wandtegels, een donkere natuurstenen vloer en wit sanitair. Bij de douchewand en achter het toilet zit een tegel met een andere afmeting en dat maakt het geheel wat speelser maar nog steeds veilig. Destijds kozen we voor chromen kranen, veel meer keuze was er toen niet.

Toen ik in contact kwam met Sanitairwinkel.nl te Rosmalen met de vraag hoe wij onze badkamer konden pimpen zonder gelijk een complete verbouwing te moeten doen, kwamen zij met het idee om eens te denken aan het vervangen van alle kranen.

Hun grote showroom is er een uit een boekje. Om van te watertanden. Iedereen vindt daar wel een badkamer naar eigen smaak. Ik ging op kranen jacht! Koper en goudkleurige kranen zijn op dit moment trending maar gezien de basis van onze eigen badkamer zou een zwarte kraan toch de perfect match zijn.

Na een fijn gesprek met de verkoper over de ins and outs van diverse merken, modellen en prijzen viel mijn keuze op de kranen van Wiesbaden. Mat zwart, mooi design en prijstechnisch binnen ons budget.

We kozen ervoor om de kranen zelf te monteren en dat is prima gelukt. Toen we klaar waren met monteren waren we enorm verrast toen we rondkeken in de badkamer. Het leek wel of we een compleet nieuwe badkamer hadden. Wat een groots effect zeg!

Onze badkamer upgrade was niet alleen een genot voor het oog maar ook financieel een goede zet. Ons huis moest opnieuw getaxeerd worden. Omdat onze badkamer relatief klein (maar wel heel fijn) is wilde we de nadruk leggen op de uitstraling/looks. Toen de deskundige onze badkamer bekeek werd deze hoger getaxeerd dan toen we nog de oude kranen hadden. Er werd met geen woord gerept over de afmetingen. Onze investering haalden we er dubbel en dik uit.

Al met al dus een zeer geslaagde upgrade. Wij zijn

erg blij en tevreden met onze aankoop.

Wat vinden jullie van het resultaat? Leuk als je een reactie achterlaat!

Liefs Sylvie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: