Zen Lifestyle

Wij als interieur gekkies houden van shoppen! In Wijchen heb je een hele toffe meubelboulevard en een rits aan mooiste woonwinkels achter elkaar. Eentje springt er daarbij echt uit en dat is Zen Lifestyle! Deze woonwinkel heeft een oppervlakte van meer dan 20.000 m2 dus daar kan je even vooruit.

Meteen bij binnenkomst heb je al een echte eyecatcher en weet je meteen, hier wil ik heerlijk rondneuzen. Een Oosters sfeertje waar ik heel vrolijk (lees: en hebberig) van word.

De winkel is overzichtelijk en brengt je langs prachtig gestylde hoekjes. Lichte hoeken waar de mooiste hoekbanken staan en natuurlijk compleet met kasten, salontafels, verlichting en accessoires zodat je ook het echte woonkamergevoel ervaart.

Zen Lifestyle voert diverse bekende woonmerken zoals ByBoo, Zuiver, HKliving, Eleonora en Urban Cotton. Alles is terug te vinden op hun overzichtelijke website. Industrieel, strak, maar ook voor een kleurrijk interieur kun je hier terecht.

Ook zijn ze druk bezig met de inrichting van een groot nieuw gedeelte bij hun showroom. Loft By Zen. Met gave roomdeviders creëren ze daar nog tal van prachtige woonkamers waar je je ogen uitkijkt. Strakke lijnen, luxe materialen en zelfs maatwerk is mogelijk. Met behulp van hun eigen interieurstylistes kom je altijd wel tot een passend plaatje om van jouw huis een thuis te maken.

Ik mocht bij Zen Lifestyle ook een prachtige nieuwe fauteuil shoppen en mijn oog viel meteen op de Elton in een heerlijke witte teddystof. Zit heerlijk maar ook nog eens een passende beauty in ons interieur. En dat boomstam bijzettafeltje Evy mocht ik ook nog meenemen. Ik ben heel blij met mijn nieuwe hoekje! Ben benieuwd wat jij ervan vindt en wandel gerust eens bij Zen Lifestyle te Wijchen binnen. Je zal verrast zijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: