Buitenverlichting

Dat goede verlichting inmiddels een musthave in je interieur is dat weten we bijna allemaal wel. Tegenwoordig is verlichting niet alleen functioneel maar is het ook de meest mooie eyecatcher in je interieur. Deze trend is ook doorgetrokken naar buiten. Ook daar zien we de mooiste exemplaren voorbij komen.

Toen ik in contact kwam met Lampen24.nl en een bezoekje bracht aan hun website viel mijn oog direct op de uitgebreide collectie buitenverlichting die zij hebben. Van wandlampen, met of zonder sensor, tot solar en lantaarnpalen. Je kan het daar allemaal vinden. Tegenwoordig is de overkapping in je tuin als het ware een tweede woonkamer. We brengen er veel tijd door en hoe fijn is het daar om te ontspannen. Daar hoort ook fijne verlichting bij. Ik zag bij Lampen24.nl een hele mooie staande lamp voorbij komen, speciaal voor buiten.

Andrei Terraslamp

Deze terraslamp zou ik ook zo in mijn interieur toe passen. Geheel van aluminium gemaakt waardoor hij dus ook gewoon buiten kan staan. Deze lamp werkt wel met een lichtsnoer dus een stopcontact in de buurt is handig. Er zitten 3 lichtbronnen in en het licht schijnt naar onderen wat een mooie sfeer geeft als je op een zomerse avond heerlijk buiten zit om te relaxen.

Mijn tuin bestaat uit een zwart gedeelte maar ook een wit gedeelte en de witte kleuren zie je ook op het dakterras terug. Dus eigenlijk kon een witte buitenlamp niet ontbreken. Aangezien ik nogal gecharmeerd was van de terraslamp Andrei (zoals je hierboven ziet) ben ik naar een vergelijkbaar model op zoek gegaan.

LED vloerlamp Quint outdoor

Deze led vloerlamp past er perfect bij. Op ons dakterras is destijds geen rekening gehouden met stopcontacten en met verlengkabels werken vind ik niet zo fantastisch. Ideaal dus dat deze vloerlamp een geïntrigeerde oplaadbare batterij heeft. Staat garant voor urenlang sfeerlicht als je buiten zit. Om de gewenste lichtstemming te krijgen zit er zelfs een dimmer op! Megahandig om de juiste sfeer te creëren.

Dit is natuurlijk nog maar een kleine impressie. Neem gerust eens een kijkje op de site van Lampen24.nl want er is nog zoveel meer moois. Het assortiment bestaat maar liefst uit 40.000 lampen en lichtbronnen. Laten we hopen op veel zomerse avonden zodat we heerlijk buiten kunnen genieten met natuurlijk de sfeer van gezellige tuinverlichting.

Heb je nog vragen stel me ze gerust hieronder of laat een berichtje achter dat vind ik superleuk!

Groetjes Sylvie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: