Tuin Eyecatcher

Dat ik inmiddels een grote liefde voor onze tuin ontwikkeld heb is jullie vast niet ontgaan. Uren kan ik er mee bezig zijn. Vooral in deze tijd is de tuin een verlengstuk van je huis. En dat verdiend dan ook zeker de nodige aandacht!

Via Instagram werd ik benaderd door een bedrijf dat helemaal staat voor het buitenleven, namelijk Oliva Garden Products. Ik was verrast door hun uitgebreide aanbod en ook hun website ziet er prachtig uit.

Van buitenkeukens, plantenbakken tot terrashaarden en de geliefde vuurtafels maar ook waterelementen en panelen. Veel in het stoere cortenstaal en aluminium. Het zijn echte tuin eyecatchers hoor! Wat een fraaie collectie en het is zeker de moeite waard om even te spieken bij hen op de site.

Nu hebben wij aan één zijde een lange schuttingmuur in de tuin. Al een poosje liep ik met de gedachte rond dat ik daar wat mee wilde doen om de saaie lengte te doorbreken. Toen ik bij de collectie tuinpanelen aankwam wist ik meteen dat het dat moest zijn. Ze hebben twee varianten namelijk de aluminium en de cortenstaal. Het aluminium paneel is zelfs ook verkrijgbaar in bijna alle RAL kleuren en maatwerk is bij Oliva Garden Products ook geen probleem. Met een laser is er een decoratie in het paneel gesneden. Moderne en abstracte figuren maar ook bloemen en planten. Ik heb er voor gekozen om het paneel tegen de muur aan te hangen maar ze hebben ook palen aan weerskanten zodat je het paneel los in je tuin kan plaatsen. Ik was eigenlijk meteen fan van de decoratie Bamboe. Past echt perfect in onze tuin en met aankleding van losse potten met daarin echte bamboeplanten en bananenplanten vind ik het een perfecte match.

Het voordeel van de panelen is dat ze aan de achterzijde open zijn waardoor je mooie tuinverlichting kan toevoegen. Ik heb hiervoor een eenvoudige lichtsnoer gebruikt. Hiermee wordt het paneel ’s avonds een prachtig kunstwerk.

Heb ik je nu enthousiast gemaakt en ben jij nog naar iets moois voor in je tuin op zoek? Check dan zeker hun website!

http://www.olivagardenproducts.nl

Tof dat je mijn blog gelezen hebt en leuk als je een reactie achterlaat!

Fijne dag en een zonnige groet van mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: