Hartman Sunbrella

We hebben de Lucas Corner Loungeset nu al een tijdje in ons bezit en wat een aanwinst. De dag dat deze superdeluxe loungeset bezorgd werd was ik verbaasd hoe licht de bank is. Vergis je echter niet in het sterke roestvrije aluminium frame! Maar die stof!! Wat een luxe! Egenlijk is deze bank nog mooier dan onze eigen bank in de woonkamer..

We vielen niet alleen voor de mooie looks van deze prachtige bank maar toch ook echt dat het een all weather variant is. De stofkleur taupe met bruin frame was meteen een schot in de roos. Het frame is bedekt met Quick-Dry-Foam (wat staat voor sneldrogend schuimstof) en is afgewerkt met de Sunbrella stof. Het mega grote voordeel van deze combi is dat de kussens kunnen worden blootgesteld aan een lange periode van regen of zon. Dus ben je niet thuis en komt er een plensbui? No worrys! Maar vergeet vorst of sneeuw niet, ook dat is geen probleem.. Het droogt gewoon weer en verkleurd niet dus 100% kleurvast.

De hoekbank bestaat uit twee elementen die via een handig kliksysteem in elkaar gezet kunnen worden en daardoor op zijn plek blijft staan. Soms plaats ik ze ook los waardoor ik meerdere gezellige hoekjes kan creëren. Een bank met lekker veel zitplekken en de rugkussens zijn stevig en dik wat zorgt voor lange comfy avondjes buiten. En per ongeluk een vet of wijnvlek? Met een sopje van afwasmiddel en water los je dit zo weer op!

Ook zit er een fijn lichtgewicht tafeltje bij genaamd Harry. Handig erbij te zetten maar omdat deze zo licht is kan je hem ook weer zo aan de kant schuiven. Ik heb de set afgestyled met mooie losse kussens van Hartman uit de Summer Black serie. De zwart tinten met roomkleur passen perfect bij de taupekleurige stof. En in combinatie met veel groene planten is dit voor ons de ideale mix. Zo haalden wij deze zomer een klein beetje Bali in onze achtertuin.

Vinden jullie het leuk om eens de Hartman collectie live te zien of online te shoppen kijk dan eens bij De Wit in Schijndel. Zij hebben nu diverse artikelen in de aanbieding!! Klik op onderstaande link en laat je meevoeren in de mooie wereld van buitenleven en Hartman.

https://www.dewitschijndel.nl/?gclid=Cj0KCQjwlN32BRCCARIsADZ-J4u7niCM-eNdvX1eUfhAwXWKJt_k2MIpM0lb-NHBlJBi4UjLBnticEEaAglgEALw_wcB

Een warme zomerse groet van mij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: