Tuinkussens Hartman

Iedereen kent Hartman van de super fijne Sophie stoelen, prachtige eetsets en de gaafste loungebanken. Voor ieder wat wils! Maar wat ik zelf niet goed wist was dat ze ook een prachtige collectie tuinkussens hebben. Toen onze Lucas loungeset werd geleverd kreeg ik daar een aantal leuke sierkussens bij. Ik was echt verrast… superhip, gaaf, helemaal van deze tijd en met trendy stoffen en motieven !

Dit jaar koos Hartman voor 4 thema’s…. Tropical Green, Sophisticated Blue, Yellow Stone en Summer Black. Uit dit laatste thema komen mijn sierkussens. De tijdloze zwarte kleur kon daarin natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk wit en beige, mooi gecombineerd met het stoere zwart en zelfs een tikkeltje rood. Qua patroon kun je kiezen uit zigzag, streep of een ruit maar ook een hippe print ontbreekt deze zomer zeker niet. Zelf ben ik helemaal weg van de print Daley Sand en Senna Sand. Deze prints geven in combinatie met effen kleuren een speels effect en prachtige junglelook op de loungebank.

Op de website van Hartman kun je eens een kijkje nemen naar hun ruime collectie tuinkussens. Mocht je jouw favoriete print gevonden hebben klik deze dan aan. Scrol je naar beneden dan staat er een fijne omschrijving bij met specificatie. Niet geheel onbelangrijk is dat alle kussens van 100% katoen zijn en daardoor een vocht opnemend vermogen hebben wat in de zomer natuurlijk een fijne eigenschap is. Ook kan je meteen zien in welke varianten je deze stof kan bestellen. Lendekussens, sierkussens, lage en hoge rug en zelfs de ligbedden worden niet vergeten. Wat ik helemaal een super pluspunt vind is dat de stof zelfs per meter te bestellen is! Dus mocht jij handig zijn dan is een matching tafelkleed zo gemaakt.

Behalve dat ik een kussentje altijd handig vind voor wat steun, zijn deze tuinkussens ook echte blikvangers. Een echte musthave om je tuinmeubelen af te stylen. Ideaal ook om ieder jaar goedkoop een nieuwe look neer te zetten. De match tussen de loungeset en sierkussens is voor mij perfect, het past precies in ons sfeertje van de tuinkamer. Bij ons kan de zomer nu al niet meer stuk!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is 20200531_1502271.jpg

Hier vindt je een handige link naar de tuinkussens van Hartman. Laat je me even weten welke jouw favoriet is?

https://tuinkussens.hartman.nl/

Zonnige groetjes, Sylvie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: