Cotton ball lights Buitenverlichting

We kennen natuurlijk Cotton ball lights van de supermooie lichtslingers en lampen. In alle kleuren en maten zijn ze samen te stellen dus altijd een uniek exemplaar in huis. Een echte hit in vele woonkamers en slaapkamers. Ook ik heb er eentje in huis. Toen ik een tijdje terug benaderd werd door dit fijne bedrijf om foto’s te maken van hun buitenverlichting was ik verrast. Ik was namelijk nog niet op de hoogte van hun buitenverlichting collectie. Er werden mij vier varianten toegestuurd. Toen het pakket binnen kwam begon het feestje eigenlijk al met uitpakken. De lampen zitten namelijk heel leuk verpakt in een doos met hengsel en dus superleuk om cadeau te geven.

Een groot voordeel van deze buitenverlichting is dat ze oplaadbaar zijn. Ze hebben een warm sfeerlicht en je kan ze zelfs dimmen in diverse standen. En een mega pluspunt is dat de lampen spatwater dicht zijn. Dus mocht er een druppel vallen dan is er niets aan de hand. Ook zijn ze voorzien van een hengsel waardoor je ze gemakkelijk mee kan nemen of neer zetten.

De tafellamp en wijnkoeler zijn een aanwinst op je tafel. Zo sfeervol en ze hebben een tof design. Maar waar ik helemaal fan van ben zijn de lampen met geluidsspeaker erin. Geen lelijke gettoblaster meer op je tafel! De lampen zijn voorzien van een 10w speaker en hebben een heel goed geluid. Het mooie ervan is ook nog dat je de lampen met speaker uit deze serie kan koppelen aan elkaar waardoor ze dezelfde muziek afspelen. Ideaal met een wat grotere tuin of tijdens een feestje of bbq.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze verrassende producten van Cotton Ball Lights check hun website dan eens! http://www.cottonballlights.com

Ik ben benieuwd naar jullie tuinverlichting en wat jullie van deze collectie vinden. Laat je een reactie achter?

Lieve groetjes Sylvie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: